dimecres, 14 de novembre del 2018

TALLER DE CONSUM RESPONSABLE DE JOGUINES

Avui hem anat al Centre Cívic del Pla d'en Boet per assistir a una xerrada sobre el consum responsable de joguines.

Aquesta xerrada-taller té com a finalitat conèixer els drets i deures com a consumidors i com exercir aquests drets responsablement. També ens va ensenyar a exercir la capacitat de lliure elecció i de treballar en grup, així com fer un consum responsable.
Ens var agrupar en famílies i ens van donar una quantitat de diners. Ens van dir que havíem de comprar un regal per algun nen o nena.










Després vam parlar sobre el que havíem comprat. Ens van dir que sempre hem de mirar el canvi que ens donen abans de marxar de la botiga i demanar sempre el tiquet de compra per si hem de reclamar.
La segona part del taller va ser sobre la classificació dels jocs: per a nens i per a nenes. Vam opinar sobre el tema i creiem que cadascú hauria de poder jugar amb allò que més li agrada.
No creiem que que hi hagi d'haver tantes diferències!!

La darrera part de la xerrada va ser sobre els videojocs. Ens van dir que si a nosaltres ens agrada jugar, ho podem fer emb mesura. Mentre nosaltres dominen el joc, cap problema. El problema és quan el joc ens domina a nosaltres.
Ens van posar una sèrie de vídeos on es podia veure què passa quan el joc domina.





Tot plegat va ser molt interessant i ens ha fet pensar molt!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada