dimecres, 7 de novembre de 2018

SORTIDA A CAN PARCALA

Avui, els alumnes de 5è i 6è hem anat a  fer un taller a Can Parcala. Aquest lloc està gestionat pel CEO del Maresme.

Aquí, ens han ensenyat com viuen les abelles, els seus costums, com s'alimenten, la seva funció dins de la natura...
Quan hem arribat a can Parcala, hem esmorzat.


Un cop acabat l'esmorzar,  hem començat els tallers. Primerament, hem anat amb en Txema que ens ha explicat un munt de curiosistats sobre les abelles. Les abelles de Can Parcala són "abelles negres catalanes", i ens ha dit que no es troben a gaires llocs més.


Ens ha explicat també com fan la funció pol·linitzadora i la seva gran utilitat. Ens han dit que les abelles són els animals més importants que existeixen i, que si s'extingissin, la vida tal i com la coneixem, desapareixeria. 

Sí que en són d'importants les abelles!!!

Després hem fet una espelma amb cera de les abelles de Can Parcala

Quan hem acabat aquest taller tan interessant, ha vingut la part més emocionant: ens hem vestit d'abellaires i hem anat a visitar els ruscs amb la Laura.

Mireu quin goig que feiem!!!Un cop vestits i protegits, hem anat a l'explanada on hi havia els ruscs i n'hem obert un. Hem fet servir fum de pinassa i, quan les abelles han sortit del rusc, hem estat amb elles. Ens hem posat mel als dits i, han vingut a menjar-ne!!

 
I, com que ho hem fet d'allò més bé, hem aconseguit el nostre carnet d'abellaires!!!


Quina gran experiència que hem viscut!!! ha estat una sortida molt enriquidora i emocionant. Des d'aquí us la recomanem a tothom.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada