dimarts, 22 de gener de 2019

VISITA A LA CASA DE LES PUNXES DE BARCELONA

Avui, els alumnes de C. Superior hem anat a visitar la"Casa de les Punxes" de Bacelona. Aquesta és obra de Josep Puig i Cadafalch i és una icona del Modernisme català. A aquesta casa també se l'anomena "Casa Tarradas", ja que el propietari era el senyor Bartomeu Tarradas i Mont.
A la mort del  Sr. Tarradas, va deixar el seu negoci al seu fill i uns diners per a les seves filles, que van servir per a construïr una vivenda per a cada una.
El fill del sr. Tarradas, va encarregar a Josep Puig i Cadafalch que li dissenyés una casa per a cada una de les seves germanes. D' aquí sorgí un gran edifici inspirat en el castell de Neuschwanstein.


Tot i que sembla un sol edifici, en realitat en són tres, un per a cada germana, amb entrades independents.Ens han explicat la història de cada un dels edificis i n'hem buscat una sèrie d'elements arquitectònics.Després de visitar l'exterior, hem anat a visitar l'entrada d'un dels edificis


i el terrat, on hi ha les sis torres acabades un punxa, que donen nom a l'edifici.

Hem pogut entrar dins d'una de les torres ,i des d'allà, es veu una gran vista de Barcelona.
  

Per acabar, hem fet un taller d'escultura. Ens han donat fang i ens han dit que podiem fer la nostra pròpia escultura.Ha estat un gran dia!!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada